En lugn fredag

Var seg som tusan i morse men det får man vara när man är sjuk. Hittade ialla fall lite energi som gjorde att jag orkade passera duschen och sen bege mig ner till apoteket. Kim gjorde mig sällskap ner på stan, inhandlade halstabletter som skulle lindra samt bedöva halsen. Vart en snabb sväng in på åhlens för att köpa hem en tvättkorg samt en tidningskorg. Japp jag är en riktig sucker för heminrednings prylar men det är ju så himmla roligt.

Gick sen över till min mor för att hämta hem en stol samt låna deras hemtelefon för att ringa till försäkringskassan angående lite frågor. Mamma var snäll och bjöd på fika och tanten jag pratade med från försäkringskassan var riktigt bra och hjälpsam. Fick svar på alla frågor jag hade och telefonkön behövde jag inte sitta länge i heller.

Väl hemma sen plockade jag iordning lite på alla saker, kim diskade och sen vart det matlagning och soffhäng. Nu spelas det pangpang spel live för fulla muggar och själv har man varit duktig och bakat dumlekakor. Resten utav kvällen blir lugn för i morrn så ska vi vara hundvakt åt lily och zelma.



 

Den här tvättkorgen fick följa med oss hem från åhléns samt denna tidningskorg fast i vitt.
/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0