Inte riktigt min måndag

I morse när jag kom till jobbet och rundade bilen såg jag att någon idiot har kastat ett ägg på min bil. Tack så jävla mkt för att du kladdar ner min bil. Hade ialla fall våtservetter i bilden så jag torkade bort det värsta.

Dagen på jobbet har varit så där, halkade efter lite i tids schemat på eftermiddagen så vi han icke med någon eftermiddags fika. Och naturligtvis så var jag grymt hungrig vilket jag annars inte brukar vara till eftermiddags fikat men det var bara att bita ihop.

Efter jobbet mötte jag upp hjärtat vid möbelhuset då vi skulle kolla på fotöljer men vi hittade ingen i våran smak. Åkte iväg och tvättade rent bilen, funderar seriöst på att sätta upp en lapp på bilen där det står: Ägaren till denna bil har väldigt kort temperamen och tvekar inte att använda doctor martens kängorna med stålhätta på den person som tillfogar någon skada på bilen.

Men men får jag tag på den jävel som gjorde det så lovar jag att använda min sambos kängor för att tillfoga lite smärta.

Middagen ligger och sjunker ner i magen och nu inväntar jag på att kl ska bli 20.00 för då börjar top model. Då ska jag bädda ner mig i soffan med lite dumlekolor och förhoppningvis mysa lite med karln min.

/M




Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0