När det luktar lussebullar i lägenheten och julpyntet har kommit upp

I går efter att jag slutade jobbet vart det en sväng på stan och kolla in den nya affären, euro store. Jag kom där ifrån med två amplar att hänga i fönstret med ljus i, servetter samt lite värmeljus.

Åkte hem och plockade i lägenheten innan natha kom över på en fika. Vi satt och snackade en massa skit och skvallrade. Kim kom hem sen och efter att han hade jävlats lite med natha så drog vi ner och kollade på tavlor på euro store då jag inte kunde bestämma mig när jag var där inne första gången. Kom ialla fall ut där ifrån med 2 tavlor, sen åkte vi och köpte thai mat till middag.

Senare på kvällen möte vi upp natha och tobbe vid tunneln och gick ner på krogen och kollade läget. Man träffade en och annan människa som man kände men annars var det ingen direkt höjdare.

I dag var vi ner på stan och köpte en till tavla, handlade lite öl på bolaget och sen vart det frukost/lunch på sultans. När vi var mätta och belåtna åkte vi först till willys och handlade sen vart det ica maxi. Där uppe träffade vi på madde, chrille och charlie. Efter maxi vart det öb och sen vart det raka vägen hem.

Nu i kväll har jag plockat och städat lägenheten, hämtade ner julpyntet från vinden. Kim har bakat en massa goda lussekatter. Mitt hjärta var så snäll och skämde bort mig med att köpa ett dyrt tränings spel till kinect spelet vi har hemma. Han är bara för underbar <3

Kollade in på jotex sida nyss och det vart till att klicka hem 2 par nya gardiner samt ett nytt påslakan set, kännde att det var dags för lite förnying här hemma.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0