Road trippen med destination laxå

Åkte iväg på en liten road tripp i fredagskväll med destination laxå och närmare bestämt hem till anje och andreas. Kom hem till de runt 19-20 tiden, då vart det teve och soffhäng. Vi kollade på idol och kommenterade om hur bra/ ur uselt de sjäng och vad de hade på sig.

Vi kom inte i säng förens vid halv 1 tiden, men väl nerbäddad så somnade jag som en stock. Fick sov sällskap i form utav saga (deras katt) som sov hos mig större delen utav natten. Hon passade på ibland att mysa ner sig hos kim och när det inte dög längre kom hon tillbaks till mig.

Lördagen var det sen frukost med rostat bröd, juice, yogurt och kaffe. Sen kom madde, chrille och charlie och då vart det lite soffhäng, sen kom även kalle förbi. Andreas och kim bytte om för de skulle upp på taket och montera en skorstenshatt som kim hade svettsat ihop. Andreas var lite höjdrädd med efter att ha fått på sig säkerhets selet och kommit upp på taket så gick det kanon bra.

Vi dokumenterade det hela med att ta lite kort på grabbarna men sen gick vi in till värmen istället och lät de hålla på i fred. Sen när de var klara så åkte vi iväg till bowlinghallen och käkade middag som vart hamburgetallrik. Efter middagen åkte vi hem till anje och andreas för lite soffhäng.

Madde, chrille och charlie begav sig hem sen och vi åkte hem till kalle för att prova det nya kinect spelet till xbox 360 och jag vart helt såld. Det var så jävla kul, det påminner lite om wee spelet men man behöver inga handkontroller utav det är en själv som är handkontrollen.

Åkte hem vid halv nio tiden och var hemma i stan vid halv elva. Vart lite slöande i soffan innan det vart sängen för våran del. Klockan ringde vid 9 i morse då, fixade tee till hjärtat och kollade lite på teve. Åkte till norrköping och mediamarket för att köpa kinect spelet men det var slut men de skulle få in det i veckan så vi bokade ett spel.

Lunchade på max sen när vi kom hem vart det soffmys innan jag satte upp väggdekorationen iform utav blommor på två utav garderobsdörrarna. Det var jävligt pilligt men snyggt vart det. Nu sooffhäng och nördande utav dator samt xbox. Om en stund ska vi bort till mina föräldrar och käka middag sen blir det att handla mat och sen myskväll med lite film.

Bilder från i går kommer upp i ett eget inlägg.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0