Besök från laxåborna

I går eftermiddag så kom laxåborna till stan på besök vilket alltid är lika trevligt :) Vi sammlades alla hemma hos madde och chrille då de ville kolla in deras ny tillskott till familjen, charlie.

Efter en massa snack så åkte vi i väg till kastrullhäxorna där det vart middag. Kim och jag delade på en räkmacka då vi hade ätit hamburgare på sibyllas några timmar tidigare. Mätta och belåtna som tusan vart vi.

Sen sen frågade madde och chrille mig ifall jag ville bli gudmor åt charlie. Jisses vad paff jag vart och självklart så vart svaret ja. Och blödig som jag är så började tårarna naturligtvis rinna ner för kinderna men va fan jag skyllde på att det till stor del berode på att jag var så trött efter flygningen :P

Sen innan vi åkte hem till madde, chrille och charlie igen så gjorde vi ett stop på coop för lite läsk, chips och godis. Väl hemma hos de vart det sen film, skit snack och killarna passade på att dricka lite öl. Och så vi inte glömma allt mobil nördande killarna roade sig med oxå :P

Vid tolvtiden gav vi alla upp och andreas, anje och kalle begav sig hem mot laxå igen. Ska försöka planera in när vi ska träffas nästa gång och då har anje och andreas lilla knodd förmodligen kommot då :)

Tack all för en kalas trevlig kväll i går. Som alltid så måste vi bara göra om det :D

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0