In med det nya och ut med det gammla

Flyttade över restrerande grejer till lägenheten i dag men det blir en svänga till i morrn. Fick inte med mig allt och orken tog slut också då det har varit tråkväder ute i dag.

Var ialla fall en sväng ner på stan på förmiddagen, kollade jacka på hm. Hittade en snygg med det fanns inte i min storlek så jag beställde den från nätet istället. Sen åkte hjärtat och jag hem till hans bror för han skulle kolla på kameran som han bror skulle sälja. Hem följer med en sen vid löning, vart lite fika där också samt att vi fick se lite bilder på huset de har köpt.

Vart lunch på sväng in och sen en tur upp till willys för att handla lite. När vi kom hem sen så åkte jag hem till mina föräldrar för att hämta mina saker. Efter att ha gått några vänder upp i trappen till lägenheten så återstod det bara att packa upp allt på sin plats.

Fick stuva om lite i köksskåpen och plocka bort sånt som inte används för att få plats med alla saker. Stuvade även om i garderoberna med handduka roch sängkläder och vart riktigt nöjd med resultatet.

Hjärtat rensade svamp förut för jag pallade inte med det då det kröp en massa äckliga spindlar och jag tål de verkligen inte. Så jag roade mig med att plocka lite i lägenheten. Sväföräldrarna kom över sen och hämtade lite svamp då vi inte ville ha allt. När de hade åkt så vart det middag och nu sitter vi i soffan och nördar.

Vi ska röra oss ut på krogen senare ikväll och se ifall det är något roligt folk ute men det kanske är för mkt att hoppas på.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0