Inte rikigt min dag i dag

Ja det har ju då inte vart värdens roligaste dag, det började med att vi inte hade något akutpass på jobbet idag. Det berode på att den tandläkare som skulle ha det passet var på kurs så det hade blivit en liten miss då vi annars brukar se till att någon annan har lite akuttider.

Jaja det är sånt som händer ibland och det är ju inte hela värden. Det som var mindre kul var att de satte in två akuta i våran tidbok då vi änns inte hade några lediga tider. Så med andra ord fick vi jobba arslet utav oss på förmiddagen för att inte halka efter i schemat. Men efter som vi är så jävla bäst så höll vi tidsschemat och var till och med klara 5 min innan lunch.

Efter lunch lugnade det ner sig och allt flöt på bra. Lagom till 14.45 fikat så fick jag huvudvärk så jag proppade i mig en alvedon och lutade mig tillbaka i soffan i fikarummet och vilade ögonen i några minuter. Då utbrister ena kollegan med skyhög röst men unga flicka du kan väl inte redan vara trött. Med en aningen bitter röst svarade jag att jag hade ont i huvudet och tänkte tyst för mig själv att din höga röst gör ju då inte saken bättre.

De två sista timmarna gick bra förutom att jag lyckades klämma ena fingret i en låda så jag trodde jag skulle smälla av. Men det vart ingen direkt skada förutom att fingret dunkade i 5 min. Så med andra ord det har inte riktigt varit min dag i dag.

Fast det vände lite lagom när jag skulle åka hem får då fick jag ett mess där det stod att jag kunde hämta ut mitt hm paket på coop. Så jag svängde förbi efter jobbet och hämtade ut det och det var min jacka som hade kommit. Den sitter perfekt och jag är super nöjd.

Hjärtat och jag åkte och handlade förut och sen fixade vi hemmagjort pizza till middag. Nu sitter vi och jäser i soffan och vi vart proppmätta.

Tror jag ska ta och avnjuta ett litet glas rom/cola, känner att jag är värd det efter den här dagen.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0