Storstädning

Hjärtat och jag tog en ordentlig sovmorgon i dag då vi annars har gått upp tidigt de senaste dagarna även fast vi har varit lediga. Åkte hem till mina föräldrar och oljade in våran träbänk som vi har köp, kim åkte ut till sköldinge då han skulle hjälpa sin bror med hans bil.

När jag var klar med bänken så åkte jag och min mor först upp till coop bygg för att kolla om de hade några mattor till balkongen. Hittade en men den var för liten, visserligen skulle man kunna köpa 2 och skarva men de var för dyra.

Nästa stopp vart ö&b och de hade mattor, även där var de för små så man skulle behöva köpa 2 för att sen skarva men de var mkt billigare. Vi tittade även på chepy med det var samma sak sompå coop som efter att jag pratade med hjärtat så bestämmde vi oss för de på ö&b.

Min mor var så snäll så hon köpte mattorna åt oss, sen vart det en tur till jysk där hon även köpte ett balkongbord åt oss. Tack så jätte mkt mamma! Dock var borde slut för tillfället men vi boka ett så i slutet utav veckan eller början av nästa så får vi hem bordet.

Fick ett städryck när jag kom hem och städade av hela lägenheten minus köket som jag inte han med. Torkade av alla hyllor, prydnads saker samt golvlister. Var ju så fint väder ute också så jag passade på att slänga upp balkongdörren samt kök och sovrummsfönstrena på vid gavel och vädra ut lägenheten.

Tvättade en massa kläder samt sängkläder då jag bytte till nya sen så började jag med maten så den nästan var klar när älsklingen kom hem. Efter middagen åkte vi till willys och handade sen diskade och städade hjärtat av köket menans jag stod i duschen,

Nu är det film time som gäller och sen sänge för i morrn är det dags för jobb igen.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0