Ledig onsdag

Och det utnyttjade jag genom att ta en skön sovmorgon. Efter att jag hade vaknat till liv gick jag hem till mina föräldrar, mamma och jag beställde en massa saker från taxfreen.

Vart en hel del smått och gott, det mesta som beställdes var saker vi ska ha på vägen hem från turkiet. Vi passade på att kolla hur väderprognosen såg ut, det varierar mellan 30-35 grader från i dag och tio dagar framåt. Åh vad häligt, tror dock inte hjärtat delar min glädje över väderprognosen :P

Natha kom förbi vi tolv tiden,vart fika och skit snack på balkongen innan vi tog en vända på stan. Hon traskade hem efter en stund och jag tog en repa inne på åhléns. Gick till optiern sen då jag hade tid för synundersökning och domen vart att jag behöver nya glas till brillorna då synen hade ändrat sig.

Lånade hem två par bågar då jag funderar på att köpa ett par nya brillor samt byta glas i de brillorna jag har. Det skulle inte kosta så mkt extra att köpa ett par nya samt byta glas i de jag redan har.

När jag kom hem efter min sväng på stan vart det till att byta och tvätta sängkläder och sen ta tag i middagen och disken. Hjärtat kom hem och tog över diskandet och sen moffade vi i oss maten och slöade en stund innan vi åkte ut till john.

Där ute vart det en massa fika då karl fan fyllde år i dag. Bjöds på en massa gottig och många vart vi runt fikaborden på altan. Kom nyss hem där ifrån och nu blir det att varva ner en liten stund innan det är dags att borsta gaddarna och krypa ner i sängen.

I morrn är det jobb som står på schemat samt att det skall ringas några samtal.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0