En trött tjej

Det har varit en trevlig och mysig dag på jobbet. Var ju lucia i dag så ena kollegan på jobbet hade bakat lussebullar och små kakor som vi hade och gottade oss med till frukost fikat.

Det stod friskvård på schemat i dag så jag tryckte hörlurarna i öronen och traskade iväg på en promenad. Kallt som tusan och blåst gjorde det så det vart en kort promenad på 40 min.

Jobbade med min tandläkare på förmiddagen och sen på eftermiddagen jobbade jag inne hos en annan tandläkare. Det är kul att byta av och få gå in och jobba med andra för alla tandläkare jobbar ju inte lika, så man lär sig alltid något nytt när man är inne hos någon annan.

Efter att hjärtat och jag hade ätit middag så försvann energi helt och jag var tjätte trött. Så jag vilade en liten stund, känns inte som att det gjorde varken till eller från. Tror det är det tråkiga vädret ute som får än att tappa en massa energi, regnigt och blåsigt är inte min melodi.

Men men i morrn så är jag ledig och då är det en massa saker som står på schemat. Bl a ska det moppas golv, bytas sängkläder samt ta en sväng på stan för att inhandla frimärken till julkorten. De ska ju ligga på lådan senast den 16 december så man säkert vet att de kommer fram innan jul.

Nej gott folk nu skall jag fixa till en kopp te och se ifall min hals blir lite bättre, skall även glo på lite teve innan jag säger tack och god natt.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0