Färga ögonbrynen

Passade på att färga ögonbrynen i dag medans hjärtat fixade med middagn. Jag har rätt ljusa ögonbryn som jag ibland brukar färga, när färgen börjar gå ut brukar jag fylla i med penna istället för att få de markerade. Men det är inte alltid man orkar fixa med att fylla i ögonbrynen på morgonen.

Så istället så kände jag att det var dags att färga de igen så jag tänke tipsa er om depend frans och ögonbrynsfärg som jag använder. Just denna jag använder är snabbfärgning så det tar bara 3 min så har man snygga färgade ögonbryn. Den är smidig att använda och bruksanvisningen är lätt att förstå. Färgen finns att köpa på bl.a åhléns och kicks och kostar 89 kr men den räcker till flera färgningar.

Jag personligen tycker om när ögonbrynen är lite markerade det ramar liksom in ansiktet lite mera och ger liv till det. Sen så tycker jag det är snyggt när ögonbrynen är väl formade, med andra ord inte buskiga. Jag tycker inte det är snyggt när folk har plockat ögonbrynen så de är jätte tunna/smala och sen fyllt i med brun/svart kajal så det ser ut som streck. Det går verkligen inte hem hos mig.

/M


Före

Så här ser förpackningen ut


Efter färgningen, ser inte ut som så mkt skillnad på bilden
men det syns tydligare i verkligheten

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0