Fina julklappar och propp mätt

Har varit hemma hos mina föräldrar där vi har firat jul och ätit en massa god mat. Det slank även ner en massa god efterrätt i form utav nötter och div chokladbitar så nu är jag proppmätt.

Vi fick jätte fina julklappar av mina föräldrar, en rolig bok,  jätte fina kökshaddukar, 2 st köksknivar och 1000 kr att köpa lite god mat för. Älsklingen fick även ett set med deo och någon tvål som luktade jätte gott. Och jag fick 2 st linnen med spets som min mor hade sytt dit samt ett set med oliv tvål och hudkräm.

Nu har vi kommit hem och sjunkit ner i soffan och smälter fortfarande julmaten :P Vi har även öppnat våra julklappar och vi båda vart super nöjda. Av älsklingen fick jag tofflor som man kan vära i mickorn så jag slipper frysa om mina fossingar. Jag fick även ett snyggt underklädes set i lila och spets av honom.

Av mig fick älsklingen en flaska mjöd, torkat kött, filmen super troopers och en årsprenumeration av pondus. Snacka om att han var glad när han plockade upp allt det ur paketet.

Resten utav denna julaftonskväll blir lugn, titta på lite teve och bara mysa. Jag hoppas ni alla har haft och kommer ha en fortsatt trevlig kväll.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0