Kaos och julbord

Idag har det varit lite smått kaos på jobbet då våra servrar låg nere fram till 11 tiden. Det innebär att vi inte kom åt journalerna, kunde inte ta betalt eller ringa återbud. Servrarna kom igång vid 11 tiden som sagt men då började våra telefoner krångla istället.

Så det har varit en låång dag på jobbet men vi avrundaden den på bästa sätt genom att äta julbord ute på hedenlunda slott. De hade såå mkt gott på sitt julbord så man viste nästan inte vart man skulle börja.

Det jag åt var bl.a rökt lax, rökt hälleflundra, skaldjurspate, rostbiff, rökt ankbröst, rökt hjortfile, vildsvin, älgkorv och leverpastej. Sen hade de ett jätte gott dessertbord med creme brulee, olika chokladbitar, tryffelbitar, chockladmouss.

Jag har ätit så mkt så jag nästan kan rulla fram, ändå tycke jag inte att jag tog så mkt. Försökte ta lite utav det som jag tycke om men oftast så blir det mer än man tror.

Nu ligger jag i soffan och myser med hjärtat och kollar på grimm. Tänkte lägga upp lite bilder i morrn så får ni se hur det såg ut på hedenlunda samt mina tallrikar med mat :P

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0