Hej what´s up

I går bestod dagen utav jobb och sen väl hemma vart det teve innan det vart sängdags. I dag haar jag varit hos frissan och fixat håret. Trollade bort utväxten, kapade av luggen och de kluvna topparna.

Innan frissan var jag hemma hos mamma och pappa en sväng och fikade samt att mamma fixade lite med två utav mina koftor. När jag var klar hos frissan så åkte mamma och jag till ica maxi och handlade. Hon och pappa var så snäll och betalde maten jag handlade, tack så jätte mkt.

Kim och jag fixade pommes, pepparbiff och bea sås till middag som smakade jätte bra. Efter middagen åkte jag hem till franken som hade fest, hjärtat stannade hemma då han inte kände sig så pigg.

Det var skoj att träffa franken och hans bror igen, snacka lite skit och lyssna på musik. Det droppade in lite mer folk, vissa trevligare än andra. Drog hem för en liten stund sen så jag kännde att festen inte gav mig så jätte mkt, var igen direkt roligt folk i min smak där. Större delen var typ bara fulla nickdockor som inte visste hur man uttalade ordet hej.

Men men skall strax fika iordning en god fruktsallad och mysa ner mig i soffan och glo på lite teve.
/M

Ditt ord
Postat av: Anonym

Ordet hej är trevligt! Ännu trevligare att säga till någon som inte vänder bort ansiktet och ser förbannat jävla sur ut och enbart blippar på sin mobil.

2011-02-22 @ 13:24:38
Postat av: Maddiie

Vad jag minns så satt jag inte o blippade på mobilen hela tiden utan satt o pratade rätt så mkt med folk. Sen hörde jag faktisk aldrig att du sa hej. Och sen var ju du oxå rätt så duktig på att blippa på mobilen.

2011-02-22 @ 16:41:50
Postat av: Anonym

Varför säga hej när någon vänder bort trynet på en gång?

2011-02-23 @ 10:44:18
Postat av: Maddiie

Åh tack för en fina komplimangen. Vet du vad jag orkar inte bry mig om det här...

2011-02-23 @ 11:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0