Ja så hur var lördagskvällen då

Kvällen i går började med att vi fixade till oss här hemma, lyssnade på musik och drack lite. Gick till safiren så vi var där vid halv tio tiden. Minglade, lyssande på musik, kollade in tatuerarna samt klädförsäljningen de hade.

Slog oss ner vi ett bord sen med cicci, danne och hans kollega alexandra och snackade lite skit. Kollade på folk som minglade runt. Det var mkt snyggt folk där uppe och vilka snygga kläder och skor vissa tjejer hade. Det var bra mkt folk på safiren men det känndes endå inte så trångt och jobbigt att ta sig fram, inte som om man skulle ha varit på statt en löningshelg.

80% utav människorna som var på safiren i går var verkligen rockabilly människor som tycker om musiken, klädstilen jag hela den där rockabilly atmosfären. De resterande 20% var typ brats och skejtare som förmodligen enbart gick dit för att försöka ragga på alla snygga brudar och bli fulla.

Kommer tyvärr inte bjuda på några bilder, jag kom ihåg att ta med mig kameran men glömde helt bort att ta några bilder. Ja jag vet dåligt utav mig men så kan det bli ibland när man har kul.

I dag är vi små sega, jag klara mig från baksmällan men kim var lite bakis när vi vaknade i morse. Nu har vi precis ätit varsin kebabtallrik och det satt fin i magen. I dag blir det inte många knop utan det blir till att ta det lugnt och ladda upp batterierna.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0