Varför är det så...

Varför är det så att man blir så himmla trött när man har lovat att man ska ställa upp som fyllechaffis? Jag är nästan bombsäker på att jag skulle ha varit jätte pigg om jag inte skulle ha varit chaffis ikväll/natt.

Sitter i soffan och väntar på att min kusin ska höra av sig och säga att de vill ha skjus in till stan. Dock ser jag inte fram emot att sätta mig i en kall bil, men det blir till att köra på termobyxor ikväll.

Tror älsklingen och jag ska fixa räkmackor i kväll att ha och mummsa på eller om vi gör det till frukost/lunch i morrn.

Och på tal om i morrn så kommer sophia förbi kl 7 och lämnar av lily som vi ska vara hundvakt till då hon ksa iväg på utställning med zelma. Så fylhttp://publishme.se/4481/entries/article/new/lechaffis i natt och hundvakt i morrn så jag har beräknat att jag hinner väl bara sova en ca 4 timmar innan det är dags att gå upp.

Men det är tur att lily är en lite soffgris så det blir säkert så att vi lägger oss i soffan och sover några timmar i morrn efter att sophia har varit här och lämnat henne. Sen på eftermiddagen blir det ut till svärföräldrarna i sköldinge för middag och lite lantluft, kan gör gott både för mig och lily.
/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0