2010 året som har varit

Mycket har hänt i år, vissa nedgångar med mestadels har det året bara bestått utav uppgångar.

Januari: Dejtade en kille i december och början av januari som visade sig vara en ryggradslös skit. Vart intriger med killens ex, kändes nästan som att man var med i en dokusåpa.
Fick ett vikariat på 50% som tandsköterska i flen, lyckan var gjort att äntligen få jobba och tjäna pengar.



Februari:
Bestod utav jobb, festa, spelkvälla samrt umgås med vänner. Tillförde även lite mer bläck på kroppen iform av anemon blommor.


Mars: Hjälpte min mosters sambo att hämta hem hans nya bil då några rådjur hoppade in i fronten på hans förra bil. Var på bio, filmkvällar, jobbat samt festat lite.


April: Började umgås mermed en utav mina killkompisar då vi tog upp kontakten igen. Vi var ett gäng som åkte till elmia (bil mässa). Blev lite fester denna månad också samt filmtittande. Började även jakten på en egen bil.


Maj: Firade valborg genom att äta middag ochgå ut med några vänner. Åkte till uppsala med kim då jag hade hittat en potentiel bil. Vart ägare till en volvo V70, min första egna bil. Firade chrille som fylde år denna månad.
Öltältet intog stan och vi var några styckna som gick ner dit och minglade. En utav mina killkompisar berättade att han tycke om mig mer än bara som en vän. Själv fick jag lite panik och stoppade typ huvudet i sanden som en struts men vi fortsatte att umgås som vänner. Jag han med lite filmkvällar och en shopping tripp till norrköping med kim. Jag bokade även en resa till turiket med min mor denna månad. Mitt vik vart förlängt till över sommaren.

Juni: Min mor vart sjuk, det visade sig vara 2 stora gallstenar. De opererades ut och hon vart bättre. Han med en till shopping tripp samt filmkväll med kim. Firade nationaldagen ute hos honom med madde, chrille samt kims kompisar från laxå.
Vi firade en dag i förväg med grillning och sing star, var även 2:a gånger jag sov kvar där ute. På nationaldagen åkte vi hela gänget  till factory för lite shopping, kim och jag vart även tillsammans den dagen (6/6 -10) :love:
Madde fyllde år denna månad så hon firades med present och vi vatr bjudan på fikabröd.  Midsommar firades med hemmafest hemma hos några vänner med hjärtat.


Juli: Jag fyllde år, hjälpte kim att flyttstäda samt möblera nya lägenheten då han flyttade in till stan. Vart några turer till djulö för bad samt fotografering. Han med en tripp till ikea samt till laxåborna där det vart grillning. Firade kims farmor som fyllde 80 år, fick träffa större delen utav kims släkt då. Köpte en ny mobil samt flyttade inprencip in hos kim. Madde och chrille fick sitt första barn denna månad en liten grabb som fick namnet charlie.



Augusti: Hälsade på madde och chrille på BB i E-tuna. Åkte till söderköping mde hjärtat där vi åt en massa god glass. Var på 50 års fest ute i sköldinge, min mosters sambo fyllde år. En trevligt fest även fast div människor som man ej ville träffa dök upp. Firade kims mor som fyllde år, han med en shopping tripp till norrköping och så vart mitt vik förlängt.

September: Åkte till turkiet med min mor, vart shopping, sol och mycket bad. Laxåborna kom hit på besök, jag vart gudmor åt madde och chrilles son charlie. Flyttade in och vart officielt sambo med kim. Vi han med att vara hundvakt åt min kusins hund samt åt sophias hundar.


Oktober: Jobbade, umgick med vänner. Åkte på klinikresa med jobbet till smögen, en helt fantastisk resa. Hade fest hemma hos oss, få deltagare med kul som tusan hade vi. Han med lite shopping på ikea och så vart mitt vik förlängt till sista januari 2011.

November: Lyckades låsa in mina nycklar, ringde till kim så han fick åka hem och låsa upp till mig. Behöver väl inte nämna att han skrattade gått åt mig. Vi åkte till laxå, där vart det soffhäng samt kinect spelande. Vi fasnade för spelet så vi köpte sen ett eget. Jag shoppade en massa inredningsprylar och så julpyntade vi lägenheten för att få lite julstämning.

December: Firade hjärta som fyllde år, vi åkte iväg på en 24 timmars kryssning där det vart till att bara mysa och ta det lugnt. Tog en massa fina modell kort på oss nere hos kims kusin, jätte duktig fotograf (joachim bago). Hjälpte johan och linda att flytta in i deras fina hus i forssjö. Har jobbat för fult vilket är kul och ger klirr i kassan. Firat ett halv år med hjärtat, du är det bästa som har hänt mig! :love: Firade jul med kims familj och sen min familj dagen efter. Åkte en sväng till laxå för att kolla in anje och andreas lilla guldklimp elias. Nyåret friades hos goda vänner med middag sen vart det bort till kims jobbarkompis som hade fest. Och det nya året firades in på bästa sätt med en puss från min älskling :love:




Ditt ord
Postat av: Madde

Du har hinnit med mycket roliga saker förra året ;) Ta och ses snart för en fika och lite skitsnack :) Puss

2011-01-02 @ 13:45:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0