Roligt med nya saker

Halvseg dag på jobbet men vi har ändå varit väldigt produktiva och dragit in en massa kulor. Hade även friskvård i dag så jag pluggade in headsetet i öronen och satte i gång lite musik och tog en skön promenad. Var dock en kort tur då min hals har börjat strula igen.

Efter att jag kom hem från jobbet så hämtade jag upp kim och så åkte vi upp till jysk. Tittade på en massagefotölj som vi slog till på. Så nu står den i ena hörnet i vardagsrummet och den gör sig verkligen där.

Molle tittade förbi snabbt för en liten stund sen och lämnade tillbaks kepsen vi glömde när vi var hemma hos honom sist. Annars så tittar vi på teve och tar det lugnt, ska kolla på NCIS senare ikväll.

Btw blir så jävla trött på folk, you´re not the center of my world just so you know.

/M                                                                              

Fotöljen som vi köpte i dag




Ditt ord
Postat av: Anonym

Bra för det vill jag inte va.. =)

2011-01-18 @ 20:43:29
Postat av: Maddiie

Ingen chans att det någonsin kommer att hända lilla du..

2011-01-18 @ 21:27:16
Postat av: Anonym

vad bra lilla du...:)

ta hand om er. Jag försökte ändå vara trevlig i det jag skrev.. tyckte iaf att de va lika bra att skriva de.. my mistake.. /bye

2011-01-18 @ 23:49:27
Postat av: Maddiie

ja för man är ju verkligen trevlig när man anklagar en person för något man inte har gjort. Och det är ju inte precis så du har varit trevlig emot oss tidigare... men what ever.

2011-01-19 @ 09:41:12
Postat av: Anonym

Som sagt inte riktigt va jag gjorde.. men what ever.. skiter faktiskt i vilket.. Jag skrev för att bara säga att jag faktiskt är glad att de blev ni 2.. o skrev vad jag hade hört o skrev att jag hoppades att det inte var så..o om de nu va så hoppades jag det skulle sluta. Men som sagt what ever.. tänker inte tjafsa om det-då jag skiter i vilket.. jag försökta va trevlig o bara sa vad jag hört o att jag hoppades de inte va så..

o skrev att jag faktiskt va glad att de är ni.. för att jag är det..

Som sagt önskar er allt gott.. Ta hand om er..

Tänker inte ens bry mig om att se om du svarar på de här.. jag ville bara säga det.. då jag tyckte väldigt bra om både dig o kim förr..

O jag blev trött på skiten jag hörde.. o därför skrev för jag undra om de va så..o skrev att ja va glad för er skull o önska er lycka till..

2011-01-19 @ 10:46:13
Postat av: Maddiie

Om du nu inte bryr dig och inte orkar tjafsa varför fortsätter du då och lägger ner energi på det?

Och trevlig jag det var länge sen du var det, du var ju inte speciellt trevlig mot mig när jag försökte va det mot dig angående dit porslin.

Som man behandlar andra blir man själv behandlad, kom ihåg det.

2011-01-19 @ 12:18:37
Postat av: Anonym

Herregudars V, gå och dra något gammalt över dig! xD Att du bara ORKAR asg



Tjusig fotölj Maddo, den vill jag provsitta :D

2011-01-19 @ 12:31:47
Postat av: Maddiie

Inga problem bara att du kommer över på en fika någon dag så kan du få provsitta den natha :)

2011-01-19 @ 14:24:02
Postat av: Anonym

Måste dock svara.. Kan det kanske bero på att du inte va särskilt trevlig när jag hälsade på dej o kim när jag mötte er.. O det stod stort blogginlägg om hur dum i huvudet o ohyfsad jag var dagen efter? Konstigt att man inte kände för att va trevlig.. o särskilt otrevlig kan du inte påstå att jag va då heller..

Som sagt så försökte jag inte tjafsa.. utan jag frågade.. Men men.. de va inte meningen att tjafsa med dej.. ta hand om er..



O natta det e w inte v.. o har jag gjort dej nånting lr?!..

2011-01-19 @ 14:52:46
Postat av: Maddiie

Vad trodde du att jag skulle bli glad över att se dig ute hos min moster som är som mitt andra hem. Skulle inte tro det och hade du varit i min sitts så hade du inte heller blivit speciellt glad.

Jag behövde få skriva av mig och jag har inte bett dig läsa min blogg, det är du själv som har valt det. Och passar det sig inte det jag skriver så behöver du inte läsa det, ingen som tvingar dig till det.



Om du nu inte försöker tjafsa och inte bryr dig om oss, varför fortsätter du då att skriva? Vad jag vet så är det min blogg jag får skriva ner exakt hur jag känner.

2011-01-19 @ 15:43:52
Postat av: Anonym

V eller W, spelar roll, uttalas likadant.

Nej men du stör mig när du håller på såhär emot madde. Ge fan istället och låt dem vara. Läs inte bloggen, eller om du prompt måste så håll dig i skinnet och kommentera inte. Det är onödigt och det är tråkigt att du inte inser det själv.

2011-01-19 @ 15:59:54
Postat av: Anonym

Jag brukar inte läsa här.. blev bara lite sur då jag titta in för jag misstänkte att de skulle stå något i stil med de jag hörde av en att de stod sist då jag va trevlig.. Ja klart du får skriva vad du vill i din blogg.. Men då kanske det inte är så konstigt att man inte vill vara trevlig mot dej veckan efter när du så trevlig skriver till mig ang tallrikarna.. -då de mest kändes som en ironiskhandling från din sida. O som sagt hade jag vetat att de va te din kusin hade jag aldrig ställt upp som chafför.. men som alla som en gång varit chafför så är det hopplöst att få fulla folk att hoppa in i bilen utan att gå o hämta dom.. -o då såg jag er o gick o sa hej för att visa att jag inte hade nåt emot er.

Enda anledningen te att jag skrev nu va för att jag ville säga att jag inte har nåt emot dej o önskar er lycka. och att jag hört från x antal folk att du springer runt stan o pratar skit om mig.. O jag fråga dej om det då jag hoppades att det inte är sant.. För tycker de e synd när vi faktiskt en gång i tiden varit så bra vänner..

Men men jag ska inte försöka vara trevlig igen.. enda anledningen te att jag skrev va för att jag är trött på att höra massa skit-säger inte att du sagt nåt av det! skrev för att försäkra mig o för att säga att jag är glad för er,så vet ja iaf att om nåt annat sägs..så har iaf jag sagt te er hur de ligger te.. Då falskt skitsnack brukar gå åt båda hållen.. o så tänkte jag att om de nu skulle vara så.. så kanske du ändra om jag faktiskt säger att jag är glad för det.. det va inte meningen att du skulle tolka det som ett påhopp.. utan det var menat som ett försök att vara trevlig.. nej nu ska jag fortsätta med mitt.. synd att du tolka det så fel.. men men..

2011-01-19 @ 16:14:15
Postat av: Maddiie

Det var ingen ironiskhandling från min sida angående tallrikarna. Vi hade inte plats för de och jag visst att de hade varit din fars så jag trodde du ville ha de. Försökte bara vara trevlig och fråga hur du ville göra med de för jag tycke inte det skulle vara schysst att slänga de utan att höra med dig först.

Och angående att jag skulle springa runt på stan och snacka skit om dig det stämmer inte för jag jobbar större delen utav tiden och hinner inte vara nere på stan och larva runt. Och när jag väl är ledig så är jag hemma eller gör vettigare saker en att snacka skit om dig bara så du vet.

2011-01-19 @ 18:44:48
Postat av: Anonym

Bra :) Då vet jag det.. Och det samma gäller från mitt håll.. det var därför jag skrev så att det inte skulle gå runt massa skit.. o sen bli mer irritation från bägges håll.. därför skrev jag o fråga o för att säga att jag är glad för eran skull m.m o sen kan du kanske förstå efter det inlägget då att jag var lite sur o misstänksam då jag fick så mkt skit sist när jag försökte vara trevlig o jag kan förstå att du fick en chock o kanske inte blev allt för glad att se mig där..

Jaja som sagt de va det jag ville.. o nu vet jag.. o har försökt förklara det iaf..

Ta hand om er..

2011-01-19 @ 19:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0