Folkets park i björkvik

I går eftermiddag åkte vi ut till kims föräldrar, käkade middag där ute. Drack lite öl/cider innan vi åkte bort i peders impala till john. Drack lite hos honom innan vi alla åkte in till stan för att tanka, byta trjöa samt hämta ut pengar.

Sen styrde vi impalan mot folkets park i björkvik, hade sällskap utav alex som åkte framför oss i sin chrysler newport (tror det var den modellen) med 2 kompisar.

Väl ute vid folkets park var det fullt med folk och en hel del snygga jänkare. Träffade på många där ute som man kände. Vi lyssnade på banden som spelade, minglade och drack en massa. Vädret var kanon då man kunde ha klänning på sig utan att frysa, koftan fick åka på senare under kvällen då det vart lite svalare.

Vid halv 1 tiden käkade vi hamburgare sen så dansade vi till the go getters som avslutade kvällen där ute. När kl var 1 så var kvällen slut och vi åkte tillbaks till stan, vart sängen på en gång när vi kom hem.

Hade en toppen kväll med det är inte mkt som kan gå fel när man åker V8, får lyssna på bra musik och träffa trevliga människor.

Idag har det varit segt, lunchen vart kebabtallrik sen åkte vi ut till sköldinge med kims mamma. Snackade lite skit sen vart vi bjudna på mat. Nu är vi hemma, ska bara ta det lugnt och titta på teve.

/M

Ditt ord
Postat av: Smsa Låna

Megafin blogg! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-07-20 @ 08:29:33
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0