Har inte haft ork till att skriva

Jag har inte haft någon ork att skriva här under veckan som har varit. Det har inte hänt så jätte mkt, har mest bara jobbat och tagit det lugnt på kvällarna. Vart en sväng ut till sköldinge i torsdags, kollade hur det gick för john att få ihop sin bil. Hämtade hem nycklarna till bonnevillen då vi skulle fixa en till uppsättning utav nycklarna.

Fredag slutade jag vid lunch så då fixade jag så vi fick ett till par nycklar till bilen, tog även en tur in på bolaget för att fylla på kylen. Sen åkte jag hem till mina föräldrar och lånade deras gräsmatta för lite solning.

På kvällen åkte hjärtat och jag ut till hans föräldrar och grillade. Var väl hemma vid 22 tiden, satt en stund och varvade ner i soffan innan vi gick och la oss. I dag så vart det upp tidigt då vi hade bestämt med kims föräldrar under fredagskvällen att vi skulle åka till power meet.

Var framme vid 11 tiden, gick runt på marknaden och kollade om det fanns något man kunde fynda. Jag köpte en tröja och en tavla, mer fanns det inte som föll mig i smaken. Väl hemma så sammlade vi ihop lite saker och tog bilen ut till sköldinge då vi bestämde att vi skulle grilla igen.

Nu är vi hemma och slöar i soffan men känner att sängen kallar snart då ögonlocken börjar bli tunga. Man blir fruktansvärt trött efter att ha varit ute en hel dag i solen bland en massa folk. De sa på marknaden att det var över 10000 bilar där, tänkt dig då hur mkt folk det måste ha varit också.

Tog lite bilder på lite bilar från marknaden de får ni dock inte se förens i morrn eller när jag har ork till att lägga upp de.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0