Härlig fredag

Det har varit en härligt fredag även fast jag har jobbat i dag. Dock så jobbade jag bara fram till lunch och de timmarna gick väldigt fort.

Åkte ut en sväng till sköldinge sen för att byta bil med hjärtat, halv vägs hem märkte jag att jag hade glömt mobilen i andra bilen. Jag struntade i att vända, åkte hem och käkade lunch och slöade en stund. Åkte tillbaks till sköldinge sen för att hämta mobilen, passade även på att ta med fika bröd ut så vi kunde fika lite.

Hjärtat och jag åkte hem sen vid halv 4 tiden, bytte bil igen och så körde jag ut TT till stora sundby då han skulle på grillfest hos en kollega.

När jag kom hem sen fixade vi mat sen somnade jag i soffan en stund, man blir lätt slö i denna härliga värme som har kommit. När jag jade vaknat till liv efter min lilla tupplur åkte vi hem till johan och linda för att kolla på lilla theo som deras son heter.

Satt på deras uteplats, njöt utav vädret och tog en fika. För min del vart det inte så mkt fikaande då jag hade lilla theo i famnen större delen utav tiden.

Nu sitter vi nerbäddade i soffan och glor på film, har nyss moffat i mig en massa jordgubbar och vattenmelon så nu är jag nöjd och glad.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0