Torsdagen den 16 juni

Fortfarande ont i axeln som tusan, lyckades ialla fall att sova hela natten igenom. Dagen på jobbet gick långsammt och lika smidig som ett kylskåp kände jag mig med min paja axel.

Avslutade dagen med att ha 1 timmes akut pass, de hade verkligen tryckt in folk i tidboken. Ibland undrar jag ifall receptionisterna tror vi är robotar som kan jobba på akord. Vi fick ialla fall lite hjälp utav en utav de andra tandläkarna som hade några minuter till överst så hon tog en utav våra akutpatienter vilket vi tackade och bockade för.

Väl hemma fixade jag middag som vart biffwok, gick över till mina föräldrar en stund sen. Kollade in deras toa på nedervåningen som nästan är färdigrenoverat. De berättade hur de hade haft de i köpenhamn och så fick jag en jätte fin blånbok utav de då den jag har nu börjar gå sönder.

Ligger i soffan nu och glor på teve och hoppas hjärtat kommer hem snart, helst innan jag går och lägger mig. Han jobbar över ikväll igen då de har en massa panikarbeten på hans jobb som skall vara klara att skickas iväg i morrn vid 14 tiden.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0