Varm dag på jobbet

Det har varit riktigt kvavt, varmt och svettigt på jobbet idag. Luften innen i lokalen stod bokstavligt talat stilla även fast fönstret var öppet och bordsfläkten gick på högvarv.

Vi alla höll tummarna att det skulle falla lite regn då vi såg att det kom mörka moln på himmlen. Det kom några enstacka regndroppen sen kom det inte mer. Dock så vart luften kvavare och vi stackars själar som var kvar på eftermiddagen och jobbade höll på att smälta bort.

Jag kan ju säga att det var fruktansvärt skönt att hoppa in i bilen, dra på ac:n och brumma hem. Hjärtat fixade middagen som var pannkakor, smarrigt som alltid. Åkte ner till coop sen för att hämta ut sterion till bilen så nu håller vi tummarna för att denna funkar.

Resten utav kvällen har jag slö tittat på lite teve samt passera duschen. Nu väntar jag på att min kusin ska svänga förbi så jag kan få tillbaks min voffeltång.

Fredag i morrn och jag är ledig vilket inte är helt fel. Blir en vända på stan med natha och kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Hjärtat ska på firma fest så jag får roa mig på egen hand, funderar på att ta en sväng på krogen.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0