70 mil i dag

Gick upp halv 7 i morse och vid 7 tiden bara det av ut till sköldinge. Fixade mackor, bytte bil och sen åkte kim, jag, hans far och bror i väg till trollhättan. Hade hittat en bonneville 66 som verkade intressant. Bilresan gick bra även fast vägen dit var tråkigt.

Kollade på bilen och det var lite små fix ppå den men körduglig var den. Så efter lite diskussion om priset så var det klar, älklingen hade blivit ägare till en bonneville. Eller ja rättaresagt han betalade bilen och jag står på ägarpapprena då vi igår var ner på länsförsäkringar och fixade en försäkring till bilen ifall vi skulle köpa den. Det var bara jag som kunde ta veteranförsäkring där då jag är kund där så det innebär att jag är tvungen att stå på papprena på bilen.

Men ialla fall resan hem gick bra, kim och john åkte bonnevillen och jag åke med peder i x-trailen. Stannade kvar ute i sköldinge då vi hade lovat john att vi skulle köra honom till spånga då han skulle på fest. Så vi kom inte hem förens vid 22 tiden, gjorde ett stopp på pizzeria norr för lite mat.

Nu blir det till att slöa är skapligt seg efter denna resa vi har gjort i dag. Här kommer 2 bilder på vad det var älsklingen köpte.




Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0