Har varit grymt duktig i dag

Var jobb som stod på dagens schema dock var det jävlig segt på eftermiddagen efter fikat. Klockat tickade jäte långsamt fram men det berode väl antalgien på att jag var i sterilen och plokcade disk. Var dock inte så mkt disk då det inte var så många tandläkare som jobbade på eftermiddagen.

Väl hemma så tog jag tag i disken, fick ett sug på att baka rulltårta men hade ingen sylt hemma. Messade hjärtat som skulle fixa det påvägen hem, han är bara för underbar Fixade middagen medans han hoppade in i duschen sen vart det middag framför teven i vanlig ordning.

När maten hade sjunkit ner så fixade jag rulltårtan sen fick jag ett ryck och tog disken vi hade lyckats skapa efter att vi hade ätit middag. Skönt att ha det gjort så behöver jag inte göra det i morrn. När det väl var klar så hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och slöar sen 1 timmme tillbaks. Känner mig grymt duktig som orkade med 2 diskberg på en dag.

Älsklingen spelar edet nya xbox spelet som han hade skickat efter, tror det heter homefront men är inte rikigt hundra. Själv ska jag ialla fall bege mig mot kylskåpet nu och provsmaka rulltårtan .

Mamma ifall du läser det här innan jag kommer över i morrn så tar jag med en varsin bit till dig och pappa.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0