Jaha

Dagen i dag har varit bra, allt flöt på som det skulle på jobbet. De sista 2 timmarna var lugna men det är inget vi klagar över :P
Fick reda på i dag att jag inte fick tjänsten som jag sökte på folktandvården i stan, tråkigt men livet går vidare. Lite halv surt var det dock att de frågade ifall jag kunde hoppa in och jobba extra hos de på måndag då det tydligen fattades folk. Får se hur det blir med det, ska kolla med a-kassan ifall man får säga nej till att jobba extra.
På ett sätt vill jag jobba extra där men endå inte, det är ju bra att få i en fot där samt tjäna lite extra. Men det känns samtidigt surt att jobba extra på ett ställe där man man sökt jobb och sen inte fått tjänsten.
Annars så var både jag och hjärtat lata när det kom till matlagningen i dag så det vart pizzeria norr och kebab till middag. Men vad tusan i bland måste man få unna sig ett trösta sig med att äta någon snabb mat.
Ska hoppa in i duschen nu och sen ska vi väl glo på film innan det blir sängen. Ny arbetsdag i morrn så det är bäst att se till att man är pigg. Visserligen jobbar jag bara fram till lunch men det kan vara bra om man har lite energi när man kommer hem sen.
/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0