Lördag & söndag

Fick ett ryck i går och städade av lägenheten på eftermiddagen så den vart skinande ren. Var till och med så duktig så jag torkade av alla lister i lägenheten och de var ju inte lite dammiga.

Efter middagen så slöade vi i soffan en stund inna vi fixade till oss och begav oss hem till idag som hade fest. Var lite folk där redan när vi kom, ett trevlig gäng. Vi lyssnade på musik och snackade lite, efter någon timme trillade det in lite mer folk. De flesta var idas jobbarkompisar och de var väl helt okej dock lyssnade de på kass musik, bara en massa elektronisk musik.

Det var inte riktigt min och kims smak på musik och sen fattar jag inte heller varför man skruvar upp volymen så högt att man inte kan prata med varandra utan att skrika. Älsklingen och jag vart inte så långvariga där ute vi åkte hem vid 22 tiden, lyckades få huvudvärk utav den dåliga musiken.

Väl hemma så lyssnade vi på lite bättre musik än den där elektroniska skiten nämligen ultima thule. Kollade på the italian job som gick på teve innan vi gick och la oss.

I dag har vi inte gjort så speciellt mkt, var iväg och handlade lite mat samt tankade upp min volvo. Sen har vi mest bara hängt i soffan och slöa tittat på teve och pillat på datorerna. Kim tog tag i disken och jag fixade maten som vart rårakor och bacon.

Nu i kväll har vi kollat på en ny serie som kim tagit ner på datorn, titus heter den. En riktigt rolig serie som man sitter och skrattar åt. För tillfället så spelar kim något bilspel på teven och jag sitter här vid datorn och pillar. Kollade runt på sweet poisons hemsida och hittade 3 plagg jag förmodligen ska utöka min garderob med inom en framtid. Ska slänga upp bilder på de i ett inlägg senare så får ni se vad det är för gobitar jag tänkte skaffa.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0