Helgen

I fredag efter jobbet så vart det stan och sen upp till willys och handla. Köpte pizza och kebabtallrik till middag så efter att jag hade klämt i mig pizzan vart det matkoma. Jag slocknade i soffan runt 19 tiden och vaknade till liv runt 22.30. Glode på lite teve innan det vart sängen.

Lördag så möte jag upp min mor vid sultans, gick ner på stan där vi shoppade loss. Jag köpte hudkräm samt en snygg hatt på åhléns. Gick till hm där jag provade en topp som mamma var så snäll och köpte till mig :) Sen gick vi till kött affären där min mor shoppade loss. Följde med henne hem då hon skulle lägga upp ett par byxor till mig.


Min nya hatt och topp

Åkte ut till sköldinge sen och dumpade av karln ute i garaget sen åkte jag hem och städade lägenheten. Var duktig och bakade en hallon/blåbärs paj som jag sen tog med mig ut till sköldinge. Vart fika på johns alltan sen så åkte hjärtat och jag hem. Fixade middag,tittade på teve sen gick jag ut en sväng med natha och mickis på krogen. Var ingen höjdare ute så jag var hemma vid tolv tiden, dock så träffade jag på balo och det var kul.

I dag körde jag ut karln till sköldinge igen, själv åkte jag hem och kastade en massa glasflaskor som vi har lyckade sammla på oss. Ska hänga upp maskinen med tvätt som precis vart klar sen bär det ut till sköldinge. Har bakat kladdmuffins som jag skall göda karlarna med där ute :P

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0