Sista dagen

I dag så var sista arbetsdagen på folktandvården här i katrineholm, väldigt tråkigt då jag trivdes bra där. Jag kommer speciellt sakna de gulliga receptionisterna de har där. Fick en söt blomma utav de alla som tack för att jag hade jobbat där.

Annars så startade jag dagen med att gå på en jobbintervju på speciallist tandvården på sjukhuset. Och hur det gick ja det vet jag inte, det kändes helt okej. Men man vet ju inte vad de tycker men skulle få ett besked om ca 2 veckor.

Denna måndag har annars rullat på riktigt bra, mådde dock lite illa efter lunchen tack vare de starka pencillin tabletterna jag trycker i mig. Men det gick över efter 2 timmar tack och lov.

Fixade middag när jag kom hem, sen skrev älsklingen och jag matlista för de 2 kommande veckorna. När den listan var klar skrev jag en shoppinglista och när den var färdigställd åkte vi till willys. Det gick fort och smärt fritt där uppe.

Nu sitter vi och slappar i soffan, kollar på någon film som heter doomsday. Den verkar väl okej, tror faktisk jag har sett den en gång tidigare men jag ska inte säga säkert.



/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0