Har hunnit med mkt

Har hunnit med mkt i dag även fast jag inte klev ur sängen förens kl 10. Jag är jätte dåligt på att gå upp i skaplig tid de dagarna jag är ledig, även fast kl ringer vid 8 så skiter jag i det för jag vet ju att jag är ledig.

Men ialla fall så har jag hunnit med en hel del i dag, som att städa hela lägenheten så den är skinande ren. Skrev ju förut att jag förmodligen inte skulle tvätta bilarna då det var så dåligt väder ute. Men efter att jag hade varit och handlat så bättrade vädret på sig så det var till att tvätta båda bilarna.

Så nu är fordarna rena och klara för vintern, var även så duktig så jag torkade ur de samt slängde allt skräp som låg i de. Åkte iväg sen och hämtade lite pyssel saker jag hade beställt, när jag kom hem så slängde jag in en maskin tvätt samt hoppade in i duschen.

Nu sitter jag och väntar på att tånaglarna ska torka, målade de röda då det passar så här till julen. Väntar på att mitt hjärta ska komma hem så vi kan börja med maten.

Har beställt biljetter idag till breaking dawn som jag, hjärtat, madde och chrille ska se på fredag. Fick även ett trevligt telefonsamtal utav andreas, så nu ska vi planera in en helg så vi alla ska ses. Ska bli trevligt då det var jätte länge sen vi sågs allesammans.

/M


Mina röda fina tånaglar som ger än lite julkänsla

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0