Frunch på sultans

Vi startade dagen med en frunch på sultans med vår underbara grannar. Efter mkt skit snack och mätta magar gick hjärtat och jag ner på stan. Det inhandlades halstabletter och hostmedicin till mig och sen vart det en sväng till svenssons foto. Hjärtat skulle kolla på ett nytt objektiv till kameran och samtidigt använda sitt presentkort där innan det går ut.

Vi kom dock inte där ifrån med någon objektiv då de inte hade det han ville ha hemma. Men det skulle komma in i nästa veckan. Efter stan så gick jag hem till mina föräldrar och hjärtat åkte ut till sköldinge för att hålla på med bilen.

Spenderade 2½ timme hemma hos mina föräldrar, snackade lite skit och drack te. Sen gick jag hem och plockade fram mina pyssel saker och börja göra ett nytt kort.

När hjärtat kom hem sen så fixade vi middag som i dag bestod utav varma mackor. Sen har vi bara suttit och slöat framför teven. Jag har kollat runt lite på vad det finns för jobb ute på arbetsförmedlingens hemsida och det var inte mkt att hänga i julgranen men en jobbansökan vart ialla fall iväg skickad.

Men nu ska jag sluta skriva och istället leta upp en bra film att kolla på samt blanda till en rom o cola.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0