Marieberg och sköldinge

Lördagen bestod utav lite shopping på mariebergs köpcenter. Armbandet och ögonskuggan som ja la ut bilder på i ett tidigare inlägg fick följa med hem. Hittade sen en billig locktång som följde med hem, får se ifall det går att locka det här muppiga håret jag har.

Handlade lite bilsaker på biltema oxå, hjärtat mitt köpte förvarings lådor med hjul till våra ca 300 dvdfilmer. Han kom även hem med en varm arbetsjacka och lite små bra ha saker till bilen. Vi avrundade våran dag i marieberg med ett besök på max för att stilla våran hunger.

På kvällen mötte vi upp min kusin, hennes man och barn vid coop för lite handling. Sen åkte vi hem till de i skölding, käkade middag och snackade en massa skit. Vi åkte hem till stan vid tolv tiden på natten och innan vi kunde åka så vart vi tvungna till att skrapa bort frosten på rutorna!! Kallt som fan var det ute och jag var stelfrusen som en pinne.

Lagom efter att vi kommit ut från sköldinge korset hojtar hjärtat till, det stog en stooor jävla älg i diket som precis hade tänkt knata över vägen. Som tur var ångrade den sig när den fick syn på min bil. Alltså jag skojar inte om jag säger att det var minst en 10 taggare, fy fan vad skakis jag var resten utav vägen hem.

I dag söndag sista dagen på helgen har vi spenderat ute i sköldinge. Jag har pysslat nere i svärmors lokal, måla fotoramar samt min pedistal som snart är klar. Hjärtat har skruvat bort en massa delar på bonnevillen.

Det bjöds på tacopaj till middag där ute, det var fullt runt middagsbordet då även hjärtats bror med sambo och bebis gjorde oss sällskap. Efter middagen vart det lite mer pysslade innan vi åkte hem lagom när regnet kom.

Väl hemma så plockade jag ner alla filmerna i backarna, ska lägga ut en bild sen så får ni se hur mkt filmer vi har. Nu har jag parkerat mig i soffan och tänkte bara ta det lugnt resten utav kvällen då jag känner att min hals inte riktigt vill vara med mig.

/M




Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0