Back to reality

Hemma i sverige igen, landade 03.20 på arlanda i lördags morse. Chrille var så snäll och hämtade oss där och körde hem oss. Var hemma och inne i lägenheten kl 6.15 och fy fan vad skönt det var att komma hem till sitt.

Ännu skönare var det att få sova i sin egen säng, vart ca 4 timmars sömn innan det var dags att gå upp. Gick bort och hämtade min bil hos mina föräldrar sen vart det en tur ner på stan. Skulle hämta ut mina glasögon men de hade stängt, hämtade ialla fall ut mina pysselsaker.

Tänkte handla en god köttbit i köttaffären men de hade naturligtvis också stängt. Så vi handade kött på ica maxi, hjärtat köpte lunch på häxorna innan vi sen åkte ut till sköldinge.

Spenderade eftermiddagen och halva kvällen där ute innan vi åkte hem. Tog det lugnt och tittade på teve men vid 23 tiden gav jag upp och intog sängen. Somnade som en stock och sov fram till kl 11 i dag.

Åkte ut till sköldinge då hjärtat skulle hämta hem sin bil. Nu sitter vi och tar det lungt, håller på och tvättar alla kläder vi hade med oss på resan. Ska väl ta och skriva lite matlistor och sen blir det en tur till hot basilikan som får fixa våra kvällsmat.

Kommer skriva om våran resa i nästa inlägg och så ska ni naturligtvis får se bilder oxå :)

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0