Magen gör sig påmind

Måndag och känner mig inte riktigt pigg och alert, tror jag fått lite elakta baciller från flygresan. Vart en lugn dag, knåpade ihop en mat shoppinglista. Den vart lång kan jag säga men sen så ekade det ju i både kyl och frys.

Var lite ordningsam och skrev in en massa saker i min filofax/kallender. Kan vara bra att ha koll hur mkt man jobbar, det ska ju deklareras om mindre än 1 år och då kan det vara bra att veta hur många dagar man har jobbat.

Annars så har magen gjort sig påmind om att den inte tycker om mat omställningen som har varit. Den har varit smått grinig ända sen vi åkte hem från turkiet i fredags. Får hoppas den pallar i morrn för då är det jobb som står på schemat.

När jag endå är igång och klagar så har jag ont i ryggslutet oxå, beror nog på de hårda sängarna de hade nere i turkiet. Får hoppas det inte blir värre för då blir det nog att boka ett besök hos en sjukgymnast.

För övrigt så är jag lite shoppingsugen, lite nya kläder vore inte fel samt en ny dator då denna sjunger på sista versen. Varför är man inte mångmiljonär för eller jag skulle gott kunna nöja mig med en fast heltidstjäns, cash is king lixom.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0