Detta gråtrista väder

Detta gråtrista väder gör mig skapligt seg och man blir inte sugen på att göra något förutom att sova. Ska ialla fall se ifall det finns något bra på teve att se sen ikväll, annars får det bli till att rota fram en bra film att slå på.


Tänkte gotta mig med att dippa lite morötter ikväll, köpte en knipper färska morötter när vi var uppe på ica maxi och handlade förut. Passade även på att köpa lite olika salladsmixer så man kan göra lite goda sallade under veckan.

Från det ena till det andra så vart jag sugen på att dra iväg på någon weekend resa efter sommaren. Typ åka någon gång i septemeber. Vet dock inte riktigt vart jag vill åka men london låter rätt så lockande, de har många vintage butiker :) Sen har de många sevärdheter också som skulle vara roligt att se som big ben och att ta en tur inne på madame tussauds vaxkabinett.

Ja vi får väl se vad det blir av det hela, jag tror inte det ska vara så svårt att övertala min älskling om att följa med. Han är rätt så öppen och på på det mesta, jag fick ju med honom på en veckas solsemester i turiket så :)
/M





Ditt ord
Postat av: Melissa - Den brutala sanningen

svar:

ja visst är det, visste de var socker i de mesta men inte riktigt så mycket.



I lidköping finns ju Sixten's Konfektion, (kolla in dem på fejjan) massa massa snygga kläder, dit ska man shoppa lös en dag. Lidköping i sig är en galet vacker stad också

2012-04-22 @ 22:33:03
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Melissa - Den brutala sanningen

haha oja, smakar de så kostar de väl heter de ju, dummaste ordspråket som finns egentligen :D . Önskar jag var bättre på att sy, har sååå många ideer men har inte skickligheten till de.

2012-04-22 @ 23:11:52
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: felicia - fotokobran

vad tycks? :D

http://fotokobran.se/2012/april/vad-tycker-ni-om-mina-nya-fina-knappar-d.html#comment

2012-04-23 @ 19:03:38
URL: http://fotokobran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0