Regnet öser ner

Inget roligt väder ute idag, regenet bara öser ner men det stoppade inte mig ifrån att ta en tur ner på stan. Var inne på hm för att se ifall de hade toppen jag hade sett på deras hemsida men icke då.

Provade hatt nr 2 & 3 men det vart tummen ner för de och hatt nr 1 hade de inte inne. Men jag ska snart ta en tripp till norrköping med min mor så då håller vi tummarna för att de har den där.

Kom ialla fall ut från hm med en ny behå, en multifunktionell vilket alltid är bra att ha :D

Inhandlade flux och sen gick jag över till köttaffären men de hade tyvärr ingen köttfärs inne idag men det är ju ingen panik med det. Ska ju inte ha den förens på lördag, men ialla fall byte lite ord med han i butiken. Bad om råd om vilket kött som passar bäst till vinet på fredag och det visade sig att han själv hade det vinet samt vodkan hemma men ännu inte öppnad de.

Köpte sen motörhead vinet så på fredag ska vi provsmaka det till en god köttbit och potatisgratäng, det är så jag vill ha fredag nu!

Lunchen är ialla fall intagen nu och ska bara få sjunka ner lite innan jag provar på yoga och pilates videorna jag har hittat. Det är skönt på ett sätt att de är riktigt pissväder ute för då behöver man inte ha dåligt samvete för att man är inne :P
/M


På fredag korkas det upp :)


Ditt ord
Postat av: malin

gilla flaskan :D vill ha elvis-flaskan som fanns förr ett tag.. kul med brev :D så mkt roligare med brev än ett opersonligt mail o dyligt :( typiskt att de inte hade det inne :/

2012-04-10 @ 13:26:02
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0