Rolig kväll

Madde kom över vid 20 tiden i går då vi skulle ha tjejkväll, tanken var att fler skulle komma men vissa kunde inte och några vart tyvärr sjuka :( Men det är inte sista gången vi ska ha tjejkväll så.

Men iallafall så satt madde och jag här och drack vin, mummsade på lite frukt som jag hade skurit upp. Det var färsk ananas, vindruvor, kiwi och plommon. Det var mkt uppskattat och smakade mkt bättre än ifall man hade suttit och mummsat på chips.

Vid halv tolv rörde vi oss ner mot krogarna på stan men det var ingen höjdare. Gick bort till banken och hämtade ut pengar sen styrde vi våra fötter mot harrys. Hade lite beslutsångest om vi skulle gå in på harrys eller statt men till slut så var det harrys som vann.

Det var lagom mkt folk där inne tyvärr så kände vi nästan ingen kotte där men vi hade kul endå :) De hade ett live band som spelade under kvällen, SNSB - sveriges näst snyggaste band. Det var ett coverband och de var riktigt bra men så speciellt snygga var de inte :P

Vi gick hem lite efter halv 2 och det var skönt att få komma hem. Värmde på en pirog då jag var så hungrig och jävlar vad gott det smakade :P Älsklingen kom hem sen efter sin spelkväll, vi tittade klar på eurotrip på teve innan vi gick och la oss.

I dag är jag lite seg men ingen baksmälla :) Det blir en lugn dag för oss båda, ska åka iväg till affären senare. å mkt mer kommer inte att hända i dag.
/M



Ditt ord
Postat av: Annika

SV: tack, detsamma :)

2012-04-22 @ 14:31:25
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: Annika

SV: tack :)

2012-04-22 @ 14:46:47
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: jewelry and agony

tack! och tack detsamma!

2012-04-22 @ 18:11:39
URL: http://jewelryandagony.blogg.se/
Postat av: anna

fan vad snygg du är:)

2012-04-22 @ 18:11:44
URL: http://www.http://astoryofagirl.blogg.se/
Postat av: sanna

Hej tjejen! :)

Vad händer hos dig? :)



Kramar.

2012-04-22 @ 20:38:23
URL: http://erikssonsanna.blogg.se.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0