Denna lördag börjades med

Denna lördag börjades med sovmorgon och sen en god frukost. Nu sitter vi och tittar på teve, ett program om trafikpoliser i england. Riktigt intressant att kolla på, man förstår inte hur vissa tänker eller det kanske är det dom inte gör.
 
I dag ska jag ialla fall skriva en lista på allt vi ska handla hem i matväg för det är storhandling som gäller i dag. Får se ifall det kanske blir en sväng ut till sköldinge också.
 
Sen ikväll så ska jag hem till natha, vi är några tjejer som ska ha tjejkväll hemma hos henne. Fira hennes födelsedag i efterskott, äta god mat, skvallra och sen blir det kanske utgång :)
 
Hur ser eran lördag ut, ska ni hitta på något skoj i dag?
/M

Ditt ord
Postat av: Emma

Turkosa tapeter ska hon få. :)

2012-08-25 @ 11:41:30
URL: http://Eembla.blogg.se
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

Mysigt med sovmorgon :D

Storhandla är väldigt skönt när det är klart, då slipper man tänka på det på ett tag :)

2012-08-25 @ 11:44:44
URL: http://angelica.blogg.se
Postat av: malin

låter som en supermysig kväll :) själv ska vi ju på kräftskiva.. sambon skulle dragit till vegabaren på träff idag men polarna hoppade av o jag hade ingen lust så känner mig hemsk eftersom han sett fram emot det men ingen lust att dra halva stan :( ska iväg o kika butiker istället..

2012-08-25 @ 12:03:27
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Evah - En av Karlstads största bloggar

Vad härligt. :) Idag ska jag mysa med familjen och baka har jag tänkt. :) Antagligen blir det att rengöra akvariet med, men en ganska lugn dag faktiskt. :)

SVAR: Allt är bra här. :) Hur är det själv?

2012-08-25 @ 12:48:51
URL: http://Evaaaahs.se
Postat av: malin

jaa verkligen och då blir stämningen helt nere.. tycker de känns så hemskt :( men jag tänkte eftersom dom skulle med egentligen så kunde jag va hemma men då sket sig allt.. kikade butiker och hittade min drömjacka istället men måååste köpa den sen då jag får pengar :D

2012-08-25 @ 14:47:05
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0