Kanske får flytta in

Är ju på jakt efter ett par biker boots som inte kostar skjortat och som uppfyller eller åtminstonde matchar min vision någorlunda. Och ja det är ju inte det lättaste skulle jag villja säga.
 
Men tittade iallafall in på HM´s sida för att se ifall de kanske hade fått in något nytt i skoväg som skulle kunna falla mig i smaken. Och vilken tur jag hade, hittade nämligen ett par som är väldigt intressanta.
 
Så i morrn ska jag ner till HM och se ifall de kanske finns här i stan annars får man hoppas de finns i norrköping. Sista utvägen blir att beställa hem de men skulle helst vilja slippa det, är så jävla jobbigt att skicka tillbaka skiten ifall det inte passar eller faller än i smaken.
 
Men vad tror ni om dessa, skulle de passa på än annan?
/M
 

 

Ditt ord
Postat av: Emma

Dom ser jätte fina ut. :) Vill också ha nått liknande men jag vet inte om dom kommer bli så använda när nu när jag bor på landet. Hehe.

2012-08-26 @ 22:30:26
URL: http://Eembla.blogg.se
Postat av: Emma

Ååh. Där ser man. :D Då måste jag ju bara kolla in några lite längre fram. Nu ska jag dock FÖRSÖKA att bara köpa grejer till Stella. Hehe. Eller. Kom ju på att jag redan köpt lite på ebay till mig. :o Oops. ;)

2012-08-26 @ 22:38:32
URL: http://Eembla.blogg.se
Postat av: Charoline DeLavin

fett nice med sånna skor!

kram på dig!

2012-08-27 @ 07:03:52
URL: http://trustmedarling.blogg.se
Postat av: malin

vilka snygga! jag letar också snygga skor men vill inte ha klack på mina vinterskor och alla jag fastnar för har en 6cm klack ^^ med mig är det bra, ute och jobbar :p själv då? också ringt idag men inget svar :(

2012-08-27 @ 14:55:48
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0