Bebismys

Vid kvart i tio så rullade vi iväg till marieberg, vägen dit var helt okej. Vi tog det dock lungt då vi resonerart att heller åka lite sakta och komma fram några minuter sena med livet i behåll en att köra som en tok för att komma fram på så kort tid som möjligt.
 
Vi shoppade loss inne på sweet poison, dock så vart det inget till oss själva. Utan istället köpte vi en jätte fin rosa body med svalor till lilla Noelle och sen en fin t-shirt till storebror Elias. Handlade även några julklappar till Theo där inne.
 
Var in på leksaksaffären och köpte en jätte len mjukis kaning till Noelle också, alla barn ska ha en super mjukt godesdjur :) Tog en fika och sen styrde vi bilen till Laxå för att träffa Andreas, anje och barnen.
 
Vart en massa bebismys med Noelle som mest sov sig igenom vårat besök. Dock så gillar hon nog mig lite, för hon somnade som en prinsessa i min famn :) Busade järnet med Elias också, kastade ballonger och tittade på byggare bob.
 
Innan vi åkte hem vart det ett stopp på burger king för att mätta magen lite. Bilresan hem gick bra, vart dock jävla dimmigt på vissa ställen. Resan hem tog inte så långt tid även fast vi körde försiktigt, tog oss bara 1½ timme.
 
Nu ska det slöas en stund innan vi ska vara duktiga och åka till gymmet.
/M

Ditt ord
Postat av: Elliot

SV; Detsamma! :) Åh, har du långt till marieberg? :)

2012-12-08 @ 19:31:40
URL: http://katrineelliot.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0