Jag har blivit vuxen

Ja eller nästan men enligt svärfar så har jag blivit vuxen då jag faktisk har börjat lärt mig dricka kaffe. Man är inte vuxen om man inte dricker kaffe haha. Han såg förvånad ut i dag när vi var nere i svärmors lokal och hon hällde upp kaffe även till mig.
 
Än så länge så tycker jag inte det är så där super duper gott men en liten kopp slinker ner utan problem. Dock så dricker jag det bara ner i lokalen än så länge. Försöker även övertyga min magen om att det är helt okej, i dag vart det 2 koppar vilket det inte var så glad över då jag fick magknip efter en stund.
 
Annars så har det varit en lugn onsdag men morgonfika på sultans med grannen. Hunnit med ett möte på AF, det gick lika fort och smidigt som alltid. Tvättat en maskin tvätt har jag gjort också, blir nog en eller två maskiner i morrn.
 
Ska strax fixa en kopp varm choklad, bädda ner mig i soffan och knapra halstabletter. Halsen börjar kännas lite tjock/skrovligt, svårt att beskriva hur det känns. Blir ialla fall inget träningspass i morgonbitti utan spar mig till kvällspasset i stället. Har ingen lust att bli sjuk så här några dagar innan jul.
/M
 
 

Ditt ord
Postat av: bexollila.

Blev du den som fick synas på min blogg idag? Ny chans direkt - http://www.nattstad.se/bexollila?id=5769169

2012-12-19 @ 22:49:32
URL: http://www.nattstad.se/bexollila
Postat av: Emma

Ja, jag hoppas verkligen det! Tycker det räcker för alla nu. Usch. Vilket hemskt är det har vart. :( Tur att man har fått två guldkorn iallafall. Stella och Benjamin. <3

2012-12-19 @ 22:59:46
URL: http://Eembla.blogg.se
Postat av: elin stridh

åh takc :D

2012-12-19 @ 23:57:19
URL: http://elincecilia.com/
Postat av: natha

Åh det finns en billigare variant av den, de ser exakt likadana ut, men det är vanliga stenar och inte diamanter :)

2012-12-20 @ 00:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0