Juldagen

Vi har inte gjort något speceillt ansträngande i dag eller mjöligtvis sambon som har varit en sväng ute i garaget. Annars så har vi käkat jul lunch hos mina föräldrar, bytt julklappar och pratat strunt.
 
När sambon lämnade mig och for ut till garaget så tog jag hand om disken sen tittade jag på harry potter filmen som gick på teve. Vi åkte iväg och köpte mat på pizzeria norr när karln kom hem, vi båda har redan ledsnat på julmaten.
 
Höjdpunkte på teve i kväll var Victoria Secret showen, det ända minuste var fucking jävla bieber som hoppade runt på scenen. Oj ja jag är absolut ingen fantast utav honom så är det, om ni tycker han är amazing så får det stå för er.
 
Resten av kvällen blir lugnt, har hittat en jätte bra blogg men lätta pyssel som verkligen inspirerar än. Skapligt enkelt heter bloggen, klicka på namnet så kommer ni till sidan. Annars så lutar det emot att vi ska plöja igenom 2:a säsongen utav the walking dead.
/M

Ditt ord
Postat av: Malin

hoppas ni dyker in på marknaden :D Tobbe hälsar det med :D

2012-12-25 @ 22:21:10
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: S

Walking dead är ju så bra.

Haha nej jag tror inte det? Så frågan är om vi nu kan skaffa barn någonsin efter hans "jag ska vara en cool farbror som köper ett trumset till min systerson". Det var inte populärt hon mamman haha.

2012-12-26 @ 05:25:36
URL: http://baseballwife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0