Så råder det äntligen

Nu har alla gästera varit här och firat sambon så nu råder det äntligen lite lugn och ro. Även fast det är roligt med gäster så blir man så seg.
 
Smörgåstårtat vart inte uppäten utan det vart en bit kvar, blir förmodligen lunch åt mig i morrn. Vart även över en massa fikabröd men det är inget vi lider över. Några som kommer bli glada över det är sambons jobbarkompisar då jag kommer skicka med honom en massa gott till jobbet under veckan.
 
Strax så ska sambon få öppna sina presenter från mig, ja det vill säga om han kan slita sig från xboxet :D Annars så kommer det blir en lugn söndagskväll framför teven :)
 
Har en känsla av att jag kommer somna som en klubbas säl i natt. Ser dock inte fram emot morgondagen så mkt då jag måste bortsa fram min bil under all snö innan jag kan åka till gymmet. Sen gäller det att börja planera det här med parkeringen också. Då vi på tisdagar (kl 7-16) inte får stå på ena sida av gatan och onsdagar får vi inte så på motsata sidan.
 
Så det gäller att tänka efter så man inte parkerar fel och får p-bot på typ 300 kr. Ska se om jag inte kan låna mina föräldrars gästparkering under de dagarna, det skulle underlätta lite.
/M
 
 

Ditt ord
Postat av: Mikaela

Hoppas ni haft en fin helg :)

2012-12-02 @ 20:27:57
URL: http://mikaelapetra.bloggplatsen.se
Postat av: Josefine Svärd

Hej! Gu' va roligt att du är med i Veckans Blogg! Jag håller tummarna för dig! (:

Glöm inte att rösta på din favoritbild bland finalisterna i min fototävling!
http://josefinesvard.blogg.se/2012/december/finalister-i-fototavlingen.html#comment

2012-12-02 @ 23:08:04
URL: http://josefinesvard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0