Snö blåst

Kom hem för en stund sen effter att ha kört sambon till jobbet. Jävlar vilket skit väder det är ute, det snöar och blåser som bara den. Som tur är har de plogat och de flesta bilisterna verka fatta att man måste köra lugnt i dag vilket är bra.
 
Kör på vilodag från gymmet då det vart en hårt konditionspass i går kväll men lite intervalträning på löpbandet. Räknade efter i dag och insåg att jag kommer träna sex pass denna veckan så därför gör det inget om jag kör på vila i dag, fredag och ev söndag.
 
Ska ta en macka nu och sen krypa ner under en filt i soffan och bara va en lite stund innan jag tänkte ta tag i denna onsdag.
 
Kör försiktigt omm ni ska ge er ut på vägarna i dag!
/M
 

Ditt ord
Postat av: Anna Katana

Du är välförtjänt av en vila idag.
Tack (:
Här är det fint väder.

2012-12-05 @ 07:47:15
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Malin

haha brrrr, jaa det är snöstorm här :O skulle gå hem från svärföräldrarna med lite grejer så det inte är så mkt sen men höll på blåsa bort halvvägs.. (då är det bara 100m mellan) xD vad händer idag? jag är hemma och ska städa litegrann sedan tänkte jag koppla av bara.. gymmet senare och mysa framför sista avsnittet från bonde söker fru! :D

2012-12-05 @ 11:00:02
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Malin

hahahahaha jaa, jag vill inte gå ut mer xD men ska tillbaks senare ^^ några timmar kvar som tur är.. hur mår du annars? jo om man ändå kunde hålla sig inne hade varit perfekt en dag som denna ^^

2012-12-05 @ 12:19:26
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0