Soffpotatisar

Ja det kan man väl lugnt påstå att vi har varit i dag. Vi har satt våran fot utanför dörren två gånger i dag, den tredje blir ikväll. Inget lockande väder att vara ute i precis.
 
Brunchen på sultans var god och lite så där extra mysig då det var en liten mindre snö storm utanför. Satt och njöd i fulla drag utav min kopp med varm choklad. Resten av dagen har spenderats i soffan framför teven/datorn.
 
Det har även vilats i omgångar, mest jag som har vilat. Är en rikigt tröttmössa av mig för tillfället. Sambon hade tänkt åka ut till garaget med avstod då vädret inte var så lockande. Fick sen reda på utav svärmor att de hade strömlöst ute i sköldinge så det var nog helt enkelt meningen att min sambo skulle va hemma med mig i dag :)
 
Käkade middag för en stund sen och har hunnit med att vara uppe en sväng på ica då jag behövde handla lite saker då jag tänkte prova att göra vaniljfudge någon dag framöver. Det ska bli spännande och se om man lyckas med det.
/M
 

Ditt ord
Postat av: Emma

Visst gör hon?!! :D Det är verkligen gör kul att andra också ser det. :)

2012-12-15 @ 18:57:36
URL: http://eembla.blogg.se
Postat av: Mathilde

Kolla gärna in min blogg. Ha en trevlig tredje advent. =D

2012-12-16 @ 02:28:40
URL: http://carmenmathilde.blogg.se
Postat av: Anna Katana

Man får allt lov att vara en liten slappis ibland. Det måste man för att orka med alla dagar under året.
Låter gott med fudge (:

2012-12-16 @ 07:48:17
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Malin

åh vad kul att testa egna vaniljfudge :D låter som en mysig dag! vi bakade lussebullar igår o biskvier, ska inte nämna hur många svordomar som dök fram men dom vart klara iallafall xD hahahaa, tunga lussebullar o hala biskvier.. xD idag mår man som man förtjänar i guess xD

2012-12-16 @ 09:58:50
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0