En pyssel dag

Tog en lång sovmorgon då jag verkligen inte ville gå upp och se hur mkt snö det hade kommit. Men man kan ju inte ligga i sängen hela dagen utan klev upp vid halv 11 tiden.

Det inte allt för roliga vädret har fått mig att stanna inne hela dag. Men bara för att jag har varit inne hela tiden så har jag inte legat på latsidan utan jag plockade fram min pyssel sida.

Efter att ha fixat disken så trokade jag ur kylskåpet vilket man tyvärr inte gör allt för ofta. Ska nog banne mig se till att få in en rutin på att göra det oftare än vad jag gör nu.

När jag ändå var igång med disktrasan i högsta hugg så tog jag och diska samt torkade ur alla ljuskoppar vi har samt prynads glas. Ljuskopparna var ju allt annat än fräscha, var ju ett bra tag sen de hade blivit diskade. Sen brukar ju sånna saker dra till sig sjukt mkt damm på noll tid. Men nu så är det rena och fina igen.

Sitter för tillfället i soffan och tar en liten paus innan det är dags att fixa till lite middag. Sen blir det nog att pyssla lite till samt klurar ut hur jag ska ha håret till nästa helg.

/M




De plus 11 ljuskoppar till roade jag mig med att diska ren i dag

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0