Full matad med info

Hade kurs uppe på kullbergska i dag, den startade kl 9 vilket innebar att jag fick sovmorgon. Kursen vi hade var för att vi ska uppdatera våra journalsyste så då skulle vi gå igenom och lära oss alla nya finesser. Och det var inte lite saker heller, fick ett kompendium på ca 26 sidor.

Kursen höll på till ca 12 sen åkte jag ner på stan och hämtade ut ett packet samt köpte sushi. Åkte iväg till jobbet, käkade lunchen och sen var det dags att ta hand om patienterna vi hade.

Fixade middag när jag kom hem sen, kycklingspett med ris. Tittade på lite teve innan jag provade korsetten som låg i packetet jag hämtade ut tidigare idag. Den satt som ett smäck, lägger upp bild på den senare.

Läste igenom lite div bloggar innan jag tog tag i disken. Älsklingen sa igår att han skulle ta den i dag men jag kände att jag lika väl kunde ta den. Han lär förmodligen va bra trött när han kommer hem ikväll, han har jobbat hela dagen sen bara varit hemma snabbt för att käka och nu är han i garaget och pular med bilen.

Nu så sitter jag i soffan och bara slappar, njuter utav en kall smirnoff.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0