Jag skulle inte..

Jag skulle inte ha skrivit att jag längtade efter våren/sommaren för när jag vaknade i morse så berättade älsklingen att det hade kommit snö. Just my luck eller inte, men som tur var så var det bara ett tunt lager.

Full rulle har det varit i mellan åt på jobbet idag, hade några sega stunder då vi fick uteblivande. När vi startade dagen såg det ut som att vi skulle komma att ha 5 långa behandlingar där vi skulle rensa samt rotfylla div tänder. Men det hela slutade med att det bara vart en rensning och en rotfyllning. Så kan det gå ibland, där mellan så han vi även en massa lagningar samt undersökningar.

Tisdagar på mitt jobb innebär 1 timmes friskvård så jag gjorde som jag alltid gör de dagarna. Jag tryckte in hörlurarna till mobilen, satte igång lite bra musik och tog en rask promenad.

Nu ikväll har det varit lugnt, fixade middag när jag kom hem. Det vart köttfärsrullar med ris, sås och grönsaker till vilket smakade kanon. Passerade duschen för en liten stund sen och nu sitter jag här i väntan på att kanal 5:s komedikväll ska köra igång.

I morrn är det kurs på förmiddagen och det bästa är att vi börjar kl 9 vilket innebär sovmorgon, woho. Jag tar även helg i morrn kväll då jag jobbat klar för denna vecka. Hoppas på att få ett brev samt sms i morrrn men man ska väll inte hoppas på för mkt.
/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0