Lite vardags lyx

Var arg som ett bi när jag åkte hem från jobbet förut. Folk kör som idioter, kör om i uppförsbackar där det finns noll sikt. De kör om även fast de ser att de kommer mötande trafik.

Om de har döttslängtan så varsegod men jag har då fan mig inte det! En idiot plåste om mig samt bussen framför mig som precis blinkade för att svänga av in i sköldige. Vilket arsel, vad fan tänkte människa med?!

Nej det är helt klart att vissa borde fan mig inte ha körkort över huvudtaget! Jag känner en hel del som borde få sina kort klippta. Man börjar ju funderar på hur fan de lyckades ta det, mutade de någon eller? Sen känner ja de som inte har nått kort som kör endå, idioter säger jag bara.

Men nu tänker jag släppa det tills i morrn förmodligen då jag kommer möta på flera sånna idiot förare. Sitter för tillfället i soffan och njuter utav min ensamhet. Mitt hjärta är ute i garaget och fixar med bilen.

Ska strax lägga en upp piggande ansiktsmask, man behöver lite vardags lyx ibland. Sen ska jag lägga mig och lyssna på lite musik och njuta av en god kopp te.

Sista arbetsdagen för veckan i morrn och jag slutar kl 15, det gillas skarpt. Funderar på att ta en sväng ner på stan efter jobbet och se ifall man hittar nått skoj.

/M



Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0