Måndag den 30 januari

Näst sista dagen jag måste gå upp tidigt och det känns tråkigt och lite skönt. Skönt på det sättet att man kan dra sig några timmar extra i sängen. Tråkigt över att bli arbetslös och inte få jobba ihop med alla underbara människor FTV Flen.

Men dagen började ialla fall med att jag var tvungen att skrapa rutorna på bilen men man fick ialla fall upp värmen i kroppen under tiden. Var en patient på jobbet idag så berättade att det var -15 grader ute, usch snacka om att man längtade ännu mer efter våren.

Jobbade med min tandläkare på förmiddagen sen hade han politiska möten på eftermiddagen så då var jag inne hos en annan tandläkare. Hela dagen har flytit på snabbt, nästan lite för snabb kändes det som.

Mina underbara arbetskompisar tackade av mig i dag(slutar i morrn med då har vi kurs med en annan klinik) och gav mig en present som var ett presentkort på 500 kr inne på åhléns. Vart jätte glad över presenten, hade absolut inte förväntat mig att jag skulle få något. De vart jätte glada när jag gav de tack så mkt kortet jag hade gjort till de.

Nu ikväll har jag tränat, diskat samt tvättat håret och nu tittar jag på sofias änglar. Ska snart mummsa i mig lite blåbär/björnbärs paj och sen blir det sängen.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0